Screenshot 2021 11 01 at 18.17.46U narednom periodu, Centar za ženske studije će nastaviti ciklus razgovora čiji je cilj da istraže savezništvo feminizma, queera i levice. Treći razgovor u ovom ciklusu, ,,Kakve su priče osmomartovskih marševa?’’ biće održan 8. novembra u 18 časova.

femzin 2Polaznice Digitalne feminističke škole su, zajedno sa urednicom Nađom Bobičić i kourednicom Nađom Duhaček, vredno radile na drugom broju regionalne feminističke digitalne publikacije. Sa ponosom vam predstavljamo drugi broj FEMzina!

PIONIRKE PIONIR IKTPolaznice druge Digitalne feminističke škole su, nakon održanih radionica o digitalnoj bezbednosti, pripremile brošuru o pionirkama i jednom pioniru informaciono-komunikacionih tehnologija koju vam danas predstavljamo! 

viber image 2021 10 01 16 37 06 265Početkom oktobra, međunarodni IDEAS tim se sastao u Atini kako bi međusobno razmenio svoja znanja ali i zajedno radio na svojim podkastima. 

fbCovertxt 1U narednom periodu, Centar za ženske studije će nastaviti ciklus razgovora čiji je cilj da istraže savezništvo feminizma, queera i levice. Drugi razgovor u ovom ciklusu, “Kakve su feminističke i queer utopije?”, biće održan 8. oktobra u 18 časova.