petak, 20 septembar, 2019.

Beogradski Centar za ženske studije upisuje dvadeset treću generaciju studentkinja i studenata na jednogodišnji dodiplomski program. Studije su, kao i prethodnih godina, besplatne.

Ako vas interesuje istorija feminizma i ženskog pokreta, ključni problemi feminizma dvadeset prvog veka, kritički feministički pristup tumačenjima nedavne prošlosti, i medijske prakse koje se bave proizvodnjom i reprezentacijom rodnih identiteta, preuzmite i popunite prijavu za upis  .

Konkurs traje od 9. do 18. septembra 2013.

Sve informacije o upisu i programu možete dobiti putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Studenti i studentkinje koji/e uspešno završe dvosemestralne studije u Centru dobijaju sertifikat na srpskom koji ima nezvanično priznanje nekoliko univerziteta u svetu.

Program studija je zamišljen i kao priprema za postdiplomske studije, ukoliko želite da nastavite istraživanje u vezi sa pitanjima roda na master i doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Designed By
Powered By
© 2017. Centar za ženske studije, Beograd