Centar za ženske studije upisuje sledeću generaciju studentkinja i studenata na jednogodišnji dodiplomski program. Studije su, kao i prethodnih godina, besplatne.

Alternativni program sastoji se od predavanja i radionica o istoriji feminizma i ženskog pokreta, problematizaciji pitanja sa kojima se suočavaju feministički pokreti danas u regionu i svetu, kao i pitanja savremenih društvenih i političkih procesa. Osim toga, u saradnji sa Feminističkim kulturnim centrom BeFem, pruža se mogućnost studentkinjama i studentima da se upoznaju i sa feminističkom analizom medijskih praksi i kulturnih fenomena. Takođe, kroz program se otvaraju pitanja obrazovnih politika, izazovima feminističke pedagogije, teme nasilja prema ženama, kao i mnoge druge.

Ukoliko želite da pohađate program Centra za ženske studije, preuzmite i popunite prijavu za upis 

Dodatne nformacije o upisu i programu možete dobiti putem adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., dok se informacije o programima prethodnih školskih godina mogu naći na ovom sajtu, na linku Predavanja.

Studenti i studentkinje koji/e uspešno završe dvosemestralne studije i napišu rad, dobijaju sertifikat koji ima nezvanično priznanje nekoliko univerziteta u svetu.

Rok za slanje prijava je 23. septembar 2018.