U ponedeljak, 23. decembra 2019. godine, održana je dodela sertifikata studentkinjama koje su uspešno završile program Ženskih studija 2018/19.

generacija 2018-19

Tom prilikom smo se okupile u prostorijama biblioteke Centra za ženske studije. Nakon što je pozdravila studentkinje, profesorka Daša Duhaček im se zahvalila na ukazanoj posvećenosti prilikom pohađanja programa i uručila im serfitikate. Mirela Šantić, koordinatorka bibiloteke i ljudskih i materijalnih resursa Centra za ženske studije, prisutnim studentkinjama je poklonila neke od naših publikacija. Nakon toga, u opuštenoj atmosferi smo razgovarale o samom programu, ali i planovima za buduće feminističke akcije i delovanja. 

generacija 2018-19

Naglašavamo da je ova generacija polaznica, pored izrade završnog rada, takođe učestovala i u istraživanju javnih politika u oblasti obrazovanja i zapošljavanja.

Svim našim studentkinjama još jednom čestitamo i želimo im uspeha u daljem radu!

U nastavku teksta, možete videti delić atmosfere sa dodele sertifikata, a za više fotografija, posetite našu fejsbuk stranicu.

*Program Ženskih studija 2018/19 su podržali BeFem - feministički kulturni centrar, Rekonstrukcija ženski fond i SIPRU - Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva.