Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo kako smo obezbedile oslobađenje kotizacije za pet učesnica/ka kursa Feministička kritička analiza: feminizam i levica - druge istorije, druge budućnosti, uz podršku Rekonstrukcije ženski fond.

Centar za ženske studije, zajedno sa Katedrom ženskih, rodnih i studija seksualnosti na Rutgersu, državnom univerzitetu u Nju Džersiju i Fakultetom za medije i komunikaciju Univerziteta Singidunum u Beogradu ove godine organizuje postdiplomski kurs Feministička kritička analiza: feminizam i levica - druge istorije, druge budućnosti. Između ostalih, na kursu će izlaganja držati Zillah Eisenstein, Maria Todorova, Chiara Bonfiglioli, Ana Vilenica, Zorica Ivanović, Sonja Dragović, Lara Končar, Slavco Dimitrov...

Ovaj kurs će se održati u periodu od 24. do 28. maja 2021. godine, a više informacija o ovom kursu, kao i o prijavi za učešće, možete pogledati ovde. Molimo sve zainteresovane na nam pišu direktno na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. vezano za oslobađanje kotizacije.

 

Rad Centra za ženske studije je institucionalno podržan od strane Vlade Švajcarske kroz projekat Zajedno za aktivno građansko društvo - ACT, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.